French Coffee
Gör så härKoka kaffe Tips!Ställ en sked i glaset när du häller över kaffet så minskar risken att glaset spricker. När du häller över grädden håll då skeden uppochner precis över kaffet, häll grädden försiktigt på skeden och låt den glida ner i kaffet - då blandas inte kaffet med grädden.
Svar av Arne Nilsson, Borås
26 september 2020
Är säker på att denna dryck kommer falla dig i smaken, Kaj Konjak! Tror att du har hittat din nya favorit min bror. Vi höres! Arne Nilsson, Borås Svar av Bosse
27 september 2020
Akta dig Kaj så du inte får i dig för mycket koffein, det är aldrig bra. Vi tre bröder få ses någon kväll och tömma några glas, Bo Nilsson MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! KycklingreceptCrêpesCrêpes är en god och enkel rätt som går fint att variera. Här är ett smakrikt recept på crêpes med kyckling! LättlagatSnabbmatSnabblagat måste inte vara halvfabrikat. Gör en snabb omelett och du har middag på nolltid. KladdkakorKladdkaka med hallonKladdkaka är snabbkakan nummer ett. Inte konstigt – lättbakad, snabb och riktigt god. Dessutom är det lätt att variera kakan efter humör och vad man har i skafferiet. Prova att baka kladdkaka med nötter, mint, vanilj eller jordnötter. Vill du prova något annorlunda är kladdkaka med lakrits en lyckad kombination! Eller så lagar du en lyxig kladdkaka med hallon och mörk choklad. Riktigt gott men lika enkelt att lyckas med som vanligt! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Åh, konjak! Det här måste jag testa snarast!